Nieuwsbrief juli 2012
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo
Maak kennis met Netvlies in 1:30 minuut


Onze nieuwe bedrijfsvideo staat online! Hierin laten we duidelijk zien wat een full service internetbureau inhoudt en wat wij verstaan onder een strategisch partnership.

Ook hebben we onze dienstenpagina's een grote update gegeven. We zijn uiteraard erg benieuwd naar uw reactie en hopen dat het u enthousiast maakt en uw blik over onze dienstverlening verbreedt.

Bekijk de Netvlies bedrijfsvideo
Vakprijzen en Nominaties
Media Ukkie Award en Dutch Interactive Award


De
website van nijntje heeft een Media Ukkie Award 2012 gewonnen, in de categorie Beste Website. De Media Ukkie Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de beste kindermedia in drie categorieën: Televisie, Website en App.

Daarnaast is Netvlies met 'Het Wonderlijk Speeldoosje’, dat samen met attractiepark De Efteling werd ontwikkeld, genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie 'lead generation’. De eerste prijs werd gewonnen door Vodafone.
Ga de dialoog aan
Leer Social Media succesvol in te zetten

Wilt u graag weten of social media meerwaarde kan bieden voor uw organisatie, volg dan de workshop Social Media bij Netvlies. Hierin gaan we in op de kansen voor uw organisatie. We bespreken succesvolle voorbeelden in uw branche en vertellen u de belangrijkste do's en dont's bij het opstellen van een social media strategie.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op
Nieuwe case: Kijkshop.nl
Compleet vernieuwde webshop


Kijkshop vroeg ons een eigentijdse, moderne en goed converterende nieuwe webshop te ontwerpen die goed aansluit bij het merk.

Het was een uitdaging om te zorgen dat alle producten uit het grote en gevarieerde assortiment goed te vinden, filteren en bestellen zijn. Maar door een goed doordacht functioneel en grafisch ontwerp is dit zeker gelukt.

Ook is de website duidelijk en logisch van opzet waardoor deze uitermate geschikt is voor zowel de snelle beslisser als de oriënterende bezoeker.

Bekijk de volledige case
Kennissessie Optimalisatie
Netvlies deelt haar kennis
Deze week organiseerde Netvlies een zeer geslaagde kennissessie rond het thema optimalisatie, in de Grote Kerk van Breda


Netvlies gaat de komende tijd vaker kennissessies organiseren, over uiteenlopende onderwerpen. Wilt u ook bij de volgende kennissessie aanwezig zijn? Laat het ons weten.
Hartstocht. Vakmanschap. Resultaat.
Als u zich wilt afmelden voor de Netvlies-nieuwsbrief, kunt u dit doen door hier te klikken:
Netvlies top tweets
Volg ons via twitter
Pinterest

Pinterest is in sneltreinvaart uitgegroeid tot een van de popularste social media sites. Ook Netvlies is hierop vertegenwoordigd.

Netvlies Daily op Pinterest
Contactgegevens
Prinsenkade 7
Postbus 3879
4800 DW Breda

T  076 - 530 25 25
F  076 - 530 25 29
E  info@netvlies.nl